Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A leveles tésztából két lapot nyújtunk, és előmelegített sütőben megsütjük. A pudingport a 0,3 l vízzel összekeverjük, a többi vizet a tejjel feltesszük forrni. Amikor forr, hozzátesszük a pudingos keveréket, és sűrű krémmé főzzük. A tojások keményre vert habját is hozzátesszük ezzel, illetve a cukorral tovább főzzük, míg egy könnyű, főtt krémet kapunk. A krémet, még melegen az egyik lapra simítunk, így hagyjuk kihűlni, a másik tésztalapot felkockázzuk, és a kihűlt krémre helyezzük. A kész süteményt megszórhatjuk porcukorral, de anélkül is nagyon finom.