Receptek Levesek Krémes céklaleves

Hozzávalók

1 darab cékla
2 kanál finomliszt
150 ml főzőkrém
2 darab tojás
1 kevés tejföl
1 kevés víz (vagy alaplé)
1 kevés étolaj
1 kevés szárított kapor
1 kevés

Elkészítés

1

Reszeljük le a céklát, egy kis olajban süssük meg, majd ízesítsük sóval, borssal.

2

Öntsünk rá egy kis vizet vagy alaplevet és főzzük meg.

3

Botmixerrel dolgozzuk pépesre a céklát, majd főzzük tovább.

4

Keverjük össze a tejfölt és a lisztet, öntsük a céklához és főzzük össze az egészet.

5

Adjuk hozzá a kaport.

6

Tálaljuk a levest tejföllel és keményre főtt tojással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4