Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
1 csomag sütőpor
1 darab tojás
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
20 dkg eper
1 csomag vaníliás pudingpor (hidegen keverhető)
3 dl növényi tejszín
30 dkg finomliszt

Leírás

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, adunk hozzá 1 csipet sót, a csomag sütőport, a vaníliás cukort és a 4 tojássárgáját. Ezt jól összegyúrjuk és a kikent sütő formákba diónyi nagyságú tésztát teszünk. Ezután vékonyan elnyomkodjuk és 1 kávéskanálnyi lekvárt teszünk. Töltelék: a tejszínhabot felverjük és a pudinggal elkeverjük. A kihűlt kosarakba töltjük. Friss eperrel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4