Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Előmelegítjük a sütőt 140 ºC-ra (légkeveréses üzemmódban). Egy kerek, kapcsos tortaformát kivajazunk és lisztezünk. A diót mozsárban durvára törjük, majd hozzáadjuk a lisztet, sütőport és robotgépben összekeverjük. Az előre feldarabolt vajat hozzáadagoljuk a diós liszthez, majd jön a 2 tojás és a cukor. A darabokra tört csokoládét és a körteszeletek felét óvatosan a tésztához keverjük. Az előkészített formába öntjük a masszát és megsütjük. A tejszínt kemény habbá verjük ,a körte kompótot felkockázzuk. A kihűlt tésztát bevonjuk tejszínhabbal és rászórjuk a körtekockákat. Felspricceljük a tejszínhabbal.