Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk fel a hagymát vékony cikkekre. Egy serpenyőn melegítsük fel az olívaolajat és süssük a hagymát alacsony lángon amíg porhanyóssá nem válik. Adjuk hozzá a balzsamevetet, a vörösbort és a juharszirupot. Főzzük körülbelül 10 percig amíg össze nem áll szirupossá.
Melegítsük elő a sütős 190 °C-ra. Szórjuk le a bacon szeleteket a dió darával és süssük amíg ropogóssá nem válik.
Készítsük el a burger formákat a húsból és tepsin vagy grill lapon süssük meg. Ízesítsük a húst tetszés szerint sóval és fűszerekkel.
Vágjuk fel a körtét négy darabra és süssük serpenyőben vagy grill lapon körülbelül egy percig.
Melegítsük elő a bucikat grill lapon vagy serpenyőben. Az alsót kenjük le a szósszal majd utána ráhelyezhetjük a burger húst, két körte szeletet, két bacont a kék sajtot és a rukkolát. Fedjük le a tetejével és fogjuk össze egy fogpiszkálóval.