Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt előmelegítjük 170 °C-ra. Aprítógépbe tesszük a mogyorót, a porcukrot és a kakaóport. Együtt ledaráljuk. Először finom por keletkezik belőle, majd ahogy kioldódik a mogyoró olajtartalma, sűrűbb, paszta állagú lesz. A körtét meghámozzuk, felkockázzuk, és összeforgatjuk az étkezési keményítővel (felveszi a kisülő gyümölcslevet, így szépen szeletelhető lesz). A réteslapot két részre osztjuk, amíg az egyikkel dolgozunk, a másikat leterítjük nedves konyharuhával, hogy ne száradjon ki. A lapokat megkenjük az olvasztott vajjal, rászórjuk a kakaós-mogyorós massza egyik felét, majd rányomkodjuk. Megszórjuk a csokichips, az aszalt áfonya és a körte felével. A két szélét ráhajtjuk, majd nem túl szorosan feltekerjük. A műveletet megismételjük a réteslap másik felével. Tepsire tesszük, majd megkenjük a tetejét a felvert tojással. Kb. 25 percig sütjük, amíg megpirul. Szeletelés előtt, legalább szoba hőmérsékletűre hűtjük. Porcukorral és kakaóval meghintve tálaljuk.