Receptek Előételek Hideg előételek Körözöttel töltött paradicsom

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 darab paradicsom
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk citromlé
1 csipet őrölt kömény
1 kk őrölt pirospaprika
1 csipet metélőhagyma (finomra vágott)
20 dkg juhtúró

Leírás

A paradicsomot megmossuk, alját, tetejét levágva, magját eltávolítva, töltésre előkészítjük. A tetejét félretesszük. A paradicsomok belsejét sóval, fehér borssal, citromlével ízesítjük. A juhtúrót a vajjal együtt átpasszírozzuk, keverőtálba téve, só, pirospaprika, köménymag, finomra vágott snidling hozzáadása után, simára keverjük. Nyomózsákba, közép nagyságú csillagcsövet teszünk és a körözöttet, a paradicsomokba, egyenletesen elosztva betöltjük. A paradicsomok kalapját, a körözött tetejére visszatesszük. Friss salátalevelekre helyezve, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4