Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A paradicsomot megmossuk, alját, tetejét levágva, magját eltávolítva, töltésre előkészítjük. A tetejét félretesszük. A paradicsomok belsejét sóval, fehér borssal, citromlével ízesítjük. A juhtúrót a vajjal együtt átpasszírozzuk, keverőtálba téve, só, pirospaprika, köménymag, finomra vágott snidling hozzáadása után, simára keverjük. Nyomózsákba, közép nagyságú csillagcsövet teszünk és a körözöttet, a paradicsomokba, egyenletesen elosztva betöltjük. A paradicsomok kalapját, a körözött tetejére visszatesszük. Friss salátalevelekre helyezve, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.