Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra felvágjuk. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hagymát is és a halat, valamint a köménymagot is. Az egészet jól kikeverjük, rövid időre hűtőszekrénybe tesszük. Máris ehető, a finom kőrözött. A kőrözött készíthető csak juhtúróból, vagy tehéntúróból és juhtúróból fele-fele arányban. Sokan vannak, akik csak tehéntúrót használnak. Vannak, akik egy kis tejfölt is kevernek a krémhez , ezzel talán könnyebben kenhető (de a túl soktól már folyóssá válik), ezt elsősorban a család ízlése határozza meg. Kisgyerekeknél jó odafigyelni a bors adagra, nehogy túl erős legyen a körözött!