Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Fedezd fel az egyszerű tiramisu receptet mascarponeval! Tökéletes tiramisu tojás nélkül. Próbáld ki most!
Egy tálban keverd össze a mogyoró ízű krémport a tejjel, majd add hozzá a mascarpone sajtot, a rumot és a mandula aromát. Keverd simára, hogy egy homogén, krémes állagot kapj.
Egy másik tálban keverd össze a kakaóport kevés forró vízzel, hogy egy sűrű kakaó oldatot kapj. Áztasd meg benne a babapiskótákat, de ne áztasd túl, hogy ne ázzanak el teljesen.
Egy tál aljára rendezd el az áztatott babapiskótákat egy rétegben. Simítsd rá a krém felét, majd ismételj egy újabb réteget áztatott babapiskótával és a maradék krémmel.
A növényi tejszínt verd fel kemény habbá, majd simítsd el a tiramisu tetején.
Helyezd a tiramisut a hűtőbe legalább 4 órára, de még jobb, ha egy éjszakán át hagyod pihenni, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt szórd meg a tetejét kakaóporral, hogy még ízletesebb és szebb legyen.