Hozzávalók

5 dkg kristálycukor
2 szelet citrom
dl tejszín
2 darab tojás
15 g zselatin
30 dkg mascarpone
150 ml natúr joghurt
1 dl meggy

Leírás

Egy kis lábosban, áztassuk be a zselatint, 3 ek vízbe. A tojássárgáját a cukorral, jól összekeverjük. A joghurtot és a sajtkrémet keverjük bele a tojásos cukorba. Lassú tűzön, olvasszuk fel a zselatint, majd keverjük bele a masszába. Verjük kemény habbá a tejszínt, majd óvatosan keverjük a masszába. Tegyük külön desszertes tálkákba, majd pihentessük. Öntsünk rá gyümölcsöntetet. Díszítsük tejszínhabbal, citromszeletekkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4