Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet összekeverem a sütőporral, együtt átszitálom, majd félreteszem. Közepes méretű, a színharmónia érdekében borvörös, nagyobb keverőtálban felverem a tojást. Hozzáadom apránként a tejet, az olajat, majd kisebb fejű fakanállal jól összekeverem. Apránként belekeverem a lisztet, simára. Ha még megrögzötten nokedli állományú, kevés tejet öntök bele. Hozzáadom a kolbászt, a sajtot, amelyet hosszabb ágú villával szétaprózgatok a masszában, majd átkeverem. Az állagnak épphogy a kanálról lefolydogálósnak-rázogathatónak kell lennie. Meózom, ha kell, kevés sóval kínálom (cseppet érezhető legyen). Begyújtom a sütőt és forróra előmelegítem. A muffin tepsit kibélelem a rakottas papírkosárkákkal. Kanállal jó háromnegyed részéig megtöltöm a tésztával. Tetejére sajt és kolbászkarika kerül. Sütőben megsütöm.