Hozzávalók

1 tk tengeri só
50 dkg paradicsom
4 fej vöröshagyma
15 dkg füstölt szalonna
1 ízlés szerint őrölt fekete bors
1 kg zöldpaprika
1 darab csípős zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
1 szál parasztkolbász

Leírás

Előkészítés: A paprikát kicsumázzuk és a paradicsommal együtt felkarikázzuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk és először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát apró kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk és megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a paprikát, pár percig pároljuk, majd rátesszük a paradicsomot, megszórjuk a pirospaprikával, sózzuk és 25-30 percig pároljuk. Beletesszük a kolbászt, hagyjuk 5-6 percig együtt párolódni, majd levesszük a tűzről. Friss kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4