Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 15 dkg darált háztartási kekszet, a 15 dkg puha margarint, a 15 dkg kókuszreszeléket és a 8 dkg porcukrot, 1 evőkanál rumaromával és kevés tejjel összegyúrjuk. Annyi tejet öntünk hozzá, hogy ne morzsolódjon, de gyúrható legyen. Hengerré formázzuk, és 25 részre vágjuk. Mindegyikből kúpot formázunk, ez lesz a pingvin teste. A kúpokat a 25 db kerek kekszre nyomkodjuk, egy fakanál segítségével, majd felülről lyukat fúrunk beléjük. A krémhez simára keverjük a margarint, a rumaromát, a kakaóport és a porcukrot. Habzsák segítségével megtöltjük az üregeket, és fél órára hűtőbe tesszük, dermedni. Ezután a fehér csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk, és elkeverjük az olajjal. Belemártjuk a hideg pingvineket, és visszatéve a hűtőbe (ezúttal fagyasztóba), 10 percre, hagyjuk megdermedni. Az étcsokoládét is meg olvasztjuk, de ebbe már nem mártjuk bele teljesen a pingvineket, csak a fejüket és a hátukat. A marcipánmasszából megformázzuk a csőröket, a szemeket pedig fogpiszkálóval festjük fel, a maradék étcsokiból.