Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal kikeverem, elektromos keverővel, majd félreteszem. A lisztet összekeverem a kakaóval, kókusszal és a sütőporral. A csokit összeaprítom és azt is hozzáteszem a lisztes keverékhez. Közben a meggyet lecsepegtetem. Végül az összes hozzávalót összekeverem, már csak fakanállal. Ha esetleg sűrű lenne a massza, a meggy levével lehet hígítani, attól is finomabb lesz a süti. Kisebb tepsibe öntjük (én kerek, kerámia sütőtálban szoktam sütni, ez vált be), a tetejét kirakjuk bőségesen meggyel. Először kb. 250 fokon, 5 percig sütjük, majd 200 fokon, 40-45 percig. Persze ez sütő-függő is. Fogpiszkálóval nézegetni kell a vége felé, hogy jó-e.