Hozzávalók

3 darab tojás
50 dkg finomliszt
dl tej (+4 ek. a mázhoz)
1 csomag sütőpor
20 dkg porcukor (+25 dkg a mázhoz)
5 dkg margarin (+20 dkg a mázhoz)
5 dkg kakaópor (a mázhoz)
4 kanál rum (a mázhoz)
4 kanál méz (kicsit melegített)

Leírás

Összedolgozzuk a tészta hozzávalóit és ezt a masszát közepes, vajazott tepsibe tesszük, majd közepes lángon megsütjük. Máz: A hozzávalókat felfőzzük és hagyjuk egy kicsit kihűlni, de ne nagyon. Közben a piskótát felkockázzuk, belemártogatjuk a mázba (rácsos tálcára helyezzük, hogy a fölösleges máz lecsöpöghessen róla), majd a kókuszreszelékbe úgy, hogy a piskótát teljesen befedje. Akkor igazán finom, mikor másnapra készítjük, mert addigra a piskóta összeérik a csokimázzal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4