Hozzávalók

1.6 dl víz
25 dkg kristálycukor
30 dkg kókuszreszelék
6 kanál rum
15 dkg margarin (+6 dkg a bevonathoz)
50 dkg háztartási keksz
15 dkg csokoládébevonó

Leírás

A vizet fel forraljuk a cukorral és az így kapott sziruppal leöntjük a darált kekszet. A habosra kikevert margarinhoz hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a rumot, a reszelt citromhéjat és a beáztatott kekszet, majd alaposan összekeverjük. A sütőformát kibéleljük sütőpapírral, a papírt vékonyan megkenjük margarinnal és a kekszes masszát, egyenletesen szétterítjük. A masszát bevonjuk az olvasztott csokoládéval, lehűtjük és kockára, vagy négyszögekre vágva kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4