Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Meghámozok 2-3 zöldalmát (30 dkg), apróra reszelem, majd kanállal hozzákeverek 10 dkg zabpelyhet, 6 dkg kókuszreszeléket, 1-2 teáskanál holland kakaóport (nem cukrozott!), 1 teáskanál rumot, vagy pár csepp rum aromát, őrölt fahéjat és folyékony édesítőt, ízlés szerint (vagy mézet, de akkor picit több zabpehely kell bele). Most még lágynak tűnhet a keverék, de ez nem baj, mert pár órát állni hagyom a hűtőben (akár egy éjszakára is be lehet rakni), hogy a zabpehely megszívhassa magát nedvességgel. Utána falatnyi golyókat formázok belőle, meghempergetem őket kókuszreszelékben és akár tálalható is. Ha netán nem fogy el azonnal, hűtőbe rakom a maradékot. Ebből a mennyiségből, 20-22 darab szokott lenni. Extraként, meggyet is lehet a közepébe rakni.