Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először a világos krémet készítjük el. A 2 dl tejjel, a cukorral és a pudingporral, sűrű pudingot főzünk. Amikor készen van, belekeverjük a vaníliás cukrot, és egy evőkanál vajat. Ezután, a pudingot néha átkeverve kihűtjük. Amikor kihűlt, gépi habverővel, kis adagokban beledolgozzuk a maradék vajat. A sötét tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejjel, amennyi ahhoz kell, hogy rugalmas, nem ragacsos, gyúrható, egynemű masszát kapjunk. Az így kapott masszából, egy hosszúkás rudat formálunk. A gyúródeszkát vastagon megszórjuk, kókuszreszelékkel. Rátesszük a barna tésztát, majd 3-4 milliméter vastag téglalapot nyújtunk belőle. A téglalapra egyenletes vastagságban, rákenjük a vaníliás krémet. Ezután a tésztát, mint a bejglit, szorosan föltekerjük. A süteményt meghempergetjük a gyúródeszkára szórt kókuszreszelékben, aztán legalább két órára, hűtőgépbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.