Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

2 dl tej
2 csomag vaníliás cukor
20 dkg vaj (+15dkg a világoshoz)
15 dkg porcukor (+10dkg a világoshoz)
3 kanál kakaópor (cukrozatlan)
10 dkg kókuszreszelék (+2-3dkg a tetejére)
1 kanál rum
½ csomag vaníliás pudingpor (vaníliás, főzős)
50 dkg füstölt olajos halkonzerv (darált)

Leírás

Először a világos krémet készítjük el. A 2 dl tejjel, a cukorral és a pudingporral, sűrű pudingot főzünk. Amikor készen van, belekeverjük a vaníliás cukrot, és egy evőkanál vajat. Ezután, a pudingot néha átkeverve kihűtjük. Amikor kihűlt, gépi habverővel, kis adagokban beledolgozzuk a maradék vajat. A sötét tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejjel, amennyi ahhoz kell, hogy rugalmas, nem ragacsos, gyúrható, egynemű masszát kapjunk. Az így kapott masszából, egy hosszúkás rudat formálunk. A gyúródeszkát vastagon megszórjuk, kókuszreszelékkel. Rátesszük a barna tésztát, majd 3-4 milliméter vastag téglalapot nyújtunk belőle. A téglalapra egyenletes vastagságban, rákenjük a vaníliás krémet. Ezután a tésztát, mint a bejglit, szorosan föltekerjük. A süteményt meghempergetjük a gyúródeszkára szórt kókuszreszelékben, aztán legalább két órára, hűtőgépbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4