Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kekszet, a diót és kb. 3-4 evőkanál kókuszreszeléket összeverünk. Főzünk egy kávét, közben a vajat megolvasztjuk, majd még a tűz fölött hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a kakaóport. Ha már simára összeolvadt, levesszük a tűzről és a rumaromát is hozzáadjuk. Ezt a masszát és a kávét hozzáadjuk a kekszes-diós keverékhez és jól összedolgozzuk. Ne legyen se túl lágy, se túl kemény. Ha lágynak tűnik, tegyünk még bele egy kevés diót vagy kekszet, esetleg kókuszreszeléket. Ha túl kemény, akkor egy kis tejjel lágyíthatunk rajta. Kicsit hagyjuk állni, majd golyócskákat formázunk belőle. A közepébe tegyünk meggyet, majd hempergessük meg a kókuszreszelékben. Megjegyzés: A porcukor helyett, lehet bele tenni kristálycukrot. Én barnacukrot szoktam, hiszen úgyis összeolvasztjuk. Ebből a mennyiségből, kb. 40-45 kicsi golyócska lesz.