Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab alma
1 csésze almaecet
1 fej vöröshagyma
1 csipet cayenne bors
1 darab citrom
1 csésze barna cukor
1 csipet friss gyömbér
10 darab kivi

Leírás

Kb. 6-8 kiwit és 2 almát megpucolunk, majd kb. 1 cm-es darabokra felvágjuk a húsukat. Kimérünk másfél csésze kiwit és 1 csésze almát. Az ecetet, cukrot, sót, gyömbért és borsot alacsony hőmérsékleten, kb. 1 csésze sziruppá főzzük. Hozzáadjuk az almát, hagymát, mazsolát és a citrom csíkokat. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kiwidarabokat. Felforraljuk és lekapcsoljuk a tűzhelyet. Alaposan összeturmixoljuk, majd fedő alatt hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, steril üvegekbe töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4