Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kb. 6-8 kiwit és 2 almát megpucolunk, majd kb. 1 cm-es darabokra felvágjuk a húsukat. Kimérünk másfél csésze kiwit és 1 csésze almát. Az ecetet, cukrot, sót, gyömbért és borsot alacsony hőmérsékleten, kb. 1 csésze sziruppá főzzük. Hozzáadjuk az almát, hagymát, mazsolát és a citrom csíkokat. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kiwidarabokat. Felforraljuk és lekapcsoljuk a tűzhelyet. Alaposan összeturmixoljuk, majd fedő alatt hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, steril üvegekbe töltjük.