Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Kisalföldi vaddisznópörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
½ kg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl száraz vörösbor
2 darab babérlevél
5 dkg őrölt pirospaprika (nem csípős)
zöldpaprika (csípős)
10 szem borókabogyó
1 kg vaddisznócomb

Leírás

A friss, vagy előző nap kiolvasztott vaddisznóhúst jól megmossuk, majd kicsi kockákra vágjuk. Olajban, a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Rátesszük a húst, sózzuk, ha szükséges kevés vizet öntünk alá. Nem kavarjuk, csak rázogatjuk. Fedő alatt, lassú tűzön pároljuk. A zúzott fokhagymát és a vörösbor felét hozzákeverjük és tovább pároljuk. A borókabogyót és a babérlevelet hozzáadjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, hozzáadjuk a félbevágott paradicsomokat és erős paprikát. Ha már majdnem kész (2 -3 óra lassú tűzön), kiszedjük belőle a zöldségeket (a finnyásabbak az borókabogyókat is). Az ételt készre főzzük, tejföllel, galuskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4