Receptek Főételek Húsos ételek Kisalföldi vaddisznópörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
½ kg vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl száraz vörösbor
2 darab babérlevél
5 dkg őrölt pirospaprika (nem csípős)
zöldpaprika (csípős)
10 szem borókabogyó
1 kg vaddisznócomb

Leírás

A friss, vagy előző nap kiolvasztott vaddisznóhúst jól megmossuk, majd kicsi kockákra vágjuk. Olajban, a finomra vágott vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Rátesszük a húst, sózzuk, ha szükséges kevés vizet öntünk alá. Nem kavarjuk, csak rázogatjuk. Fedő alatt, lassú tűzön pároljuk. A zúzott fokhagymát és a vörösbor felét hozzákeverjük és tovább pároljuk. A borókabogyót és a babérlevelet hozzáadjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, hozzáadjuk a félbevágott paradicsomokat és erős paprikát. Ha már majdnem kész (2 -3 óra lassú tűzön), kiszedjük belőle a zöldségeket (a finnyásabbak az borókabogyókat is). Az ételt készre főzzük, tejföllel, galuskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4