Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

40 g tengeri só
5 darab tojás
150 g finomliszt
300 g trappista sajt
150 g vaj
500 g étolaj
400 g zsemlemorzsa
5 g őrölt szerecsendió
5 darab jércemell

Leírás

A reszelt sajtot vajjal, sóval és reszelt szerecsendióval összekeverjük. A jércemellet felszúrjuk, hogy tölthető legyen. A vajjal összekevert sajtot betöltjük, a jércemellet kézzel, henger alakúra formázzuk, majd tálcára rakva, hűtőbe tesszük, így dermesztjük. Sózzuk, bécsi módon bundázzuk. Bő olajban sütjük, óvatosan fordítjuk meg, nehogy a bundázás kirepedjen. Forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 11ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 11ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 11ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 11ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4