Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Fektesd le a csirkemelleket, és egy éles késsel, vízszintesen vágd be őket, de csak addig, hogy szét lehessen nyitni, mint egy zsömlét, mint amikor szendvicset készítünk. A húst még ne nyisd szét, úgy sózd be, mindkét oldalát. A vajat gyúrd össze a lereszelt sajttal és a petrezselyemzölddel. Sózd meg, tegyél hozzá egy fél kávéskanál őrölt szerecsendiót. Az egészet jól dolgozd össze. A masszát oszd négyfelé, és mindegyik szétnyitott szelet húst, töltsd meg vele, majd hajtsd vissza rá a húst (úgy, hogy a hús mindenhol takarja a masszát). Lisztezd be a töltött hússzeleteket, majd a felvert tojásba, forgasd bele a húst. Ezután, forgasd zsemlemorzsába. Ha elkészültünk minden szelettel, akkor a húsokat ismét a tojásba, majd a zsemlemorzsába kell forgatni. Ha elkészült, az egészet kb. 20 percre, be kell tenni a hűtőbe, hogy a kézmelegtől megolvadt töltelék kicsit megdermedjen. A hűtéstől és a dupla panír miatt, nem fog kifolyni a töltelék, sütés közben. Egy teflonban melegítsd fel az olajat, és süsd ki a szeleteket. Mire a panír szépen megpirul, a sajt is elolvad. A kijevi jércemellet tálalhatjuk rizzsel, sült krumplival, de krumplipürével is nagyon finom.