Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Elkészítjük a tölteléket: A szoba hőmérsékletű vajat, a reszelt sajttal jól összedolgozzuk. Hozzáadunk egy kevés sót, borssal, szerecsendióval és aprított petrezselyemmel, ízlés szerint ízesítjük. A vékony hússzeletekbe tölteléket helyezünk, felgöngyöljük és a szokásos módon panírozzuk. Én, a réseknél jól össze szoktam nyomkodni, hogy a töltelék ne folyjon ki. Ha nem bízol magadban, panírozd duplán. Forró olajban kisütjük. Burgonyapürével tálaltam.