Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Öntsük a vizet egy lábasba, tegyük bele a sót és a vajat, majd forraljuk fel. A lábast vegyük le a tűzről és egyszerre öntsük bele a lisztet. Jól keverjük össze, majd ismét tegyük vissza a tűzhelyre. Közepes lángon addig keverjük, amíg a lábas alján a tészta gömbbé áll össze. Vegyük le a lábast a tűzhelyről, üssünk fel egy tojást és dolgozzuk azonnal a tésztába. Csak akkor adjuk hozzá a következő tojást, ha az előzőt már teljesen beledolgoztuk a tésztába. A masszát hűtsük ki teljesen. A tésztát tegyük egy zacskóba, melynek a végét kivágjuk és beletöltjük a tésztát, majd tepsire nyomjuk ki a megsütésre váró fánkokat. Sütés előtt öntsünk 2 dl vizet egy tálkába és tegyük a sütőbe. A fánkokat süssük előmelegített sütőben. Ha kész, vegyük ki őket.