Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vizet, az olajjal, lábasban felforraljuk, ekkor beletesszük a lisztet és kis lángon átkeverjük. Levesszük a tűzről, egy kicsit várunk, majd a tojásokat egyenként belekeverjük. Addig keverjük, míg egyneművé áll össze a massza, mint egy sűrű puding. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe, diónyi nagyságú halmocskákat teszünk és keményre, zsemleszínűre sütjük. A sütő ajtaját, sütés közben nem szabad kinyitni. Ha kihűlt, a tetejét levágjuk, krémmel töltjük. Krém: Kis tejjel, a tojás sárgájával, simára keverjük a cukrot, a pudingport, majd beleöntjük a többi tejet és megfőzzük. A tojásfehérjét keményre verjük és a forró pudingba keverjük. Betöltéskor, belenyomjuk a cukrozott szeder szemeket és tejszínhabot nyomunk rá.