Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vizet a zsírral, sóval, cukorral, üstben, nyílt lángon felforraljuk, majd állandó keverés közben, hozzáadjuk a lisztet. Ezt addig keverjük, amíg össze nem áll és el nem válik ez a massza, az edény falától. A felfőzött masszához, gépi habverővel, egyesével hozzáadjuk a tojásokat és simára keverjük. A képviselőfánk tésztának krémszerűnek kell lennie. Ha kemény a tészta, akkor tegyünk még bele 1 tojást. Nyomózsákból, sütőpapírra halmozunk, 6-7 cm-es halmokat. A tésztát, sütés előtt, egy fél órát pihentessük. Forró, 220 fokos sütőben megsütjük. Közben nem szabad a sütő ajtaját nyitogatni, mert akkor összeesik a tészta. A tejszínt habbá verjük és belekeverjük az átpasszírozott málna levét és a cukrot. A habbal betöltjük a fánkot.