Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felforraljuk a vizet, egy csipet sóval és a margarinnal. Egyszerre belekeverjük a lisztet, és lassú tűzön addig pirítjuk (kb. 2 perc), amíg a massza elválik az edény falától. Lehúzzuk a tűzről, azonnal belekeverünk 1 tojást, és hagyjuk kissé kihűlni. Keverőtálba tesszük a masszát, és egyenként, alaposan eldolgozzuk benne a maradék két tojást. Jól kikeverjük, mert ettől lesz üreges a belseje. A sütőt előmelegítjük, 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat). A masszát csillagcsőrös habzsákba szedjük. Sütőpapírral bélelt tepsire, egymástól távolra, 12 db 5 cm átmérőjű krémgolyót nyomunk. A fánkokat kb. 25-30 percig sütjük, a második sínen. (A sütő ajtaját nem szabad kinyitni, mert összeesik a tészta!) A fánkokat kivesszük, tetejüket levágjuk, így a felesleges gőz távozni tud. Hagyjuk kihűlni. A tejszínt habbá verjük a porcukorral és a fánkokba töltjük, majd rászórjuk a ribizlit.