Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tejszínt habbá verem, cukorral és vaníliás cukorral, valamint citromlével és citromhéjjal. Habzsákba teszem. A fánkhoz a vizet, a margarint, a sót és a cukrot felforraljuk, majd állandó keverés mellett, beleszórjuk a lisztet. Levesszük a tűzről és ha langyosra hűlt, egyenként belekeverjük a tojásokat, a masszához. Sütőpapírral bélelt tepsibe, ringló nagyságú gömböket nyomunk. Hagyjunk helyet egy-egy süti között, mert kb. duplájára nő a tészta. Forró sütőben sütjük, kb. 15 percig. Közben, a sütő ajtaját ne nyissuk ki, mert összemegy a tészta.