Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta elkészítése: Egy lábasba, odateszem a vizet forrni a zsírral. Mikor forr, belekeverem a lisztet és fakanállal addig keverem, míg összeáll. A tűzről leveszem, és egyenként hozzákavarom a tojásokat, amivel szintén jól eldolgozom. Egy tepsit kikenek zsírral és kb. 5 centi távolságra, kis diónyi halmokat készítek. (A sütőt előmelegítem, teszek bele egy kis lábasba vizet.) Szép pirosra megsütöm. A tejszínt habbá verjük és belekeverjük a porcukorral elkevert darált mákot. A megsült fánkokat kettévágom, és a krémmel megtöltöm, majd porcukorral megszórva a tetejét, tálalom.