Receptek Előételek Hideg előételek Kenyérrudacskák friss krémsajttal

Hozzávalók

120 g finomliszt
120 g krémsajt
80 g vaj
1 darab tojás
őrölt kömény
szezámmag

Elkészítés

1

Keverjük össze a sajtot az olvasztott vajjal és egy kis sóval. A legjobb, ha a kezünket használjuk botmixer helyett.

2

Hagyjuk állni a hűtőben 30 percig.

3

Nyújtsuk ki a tésztát, majd szeleteljük csíkokra.

4

Kenjünk nyers tojásfehérjét a csíkokra, szórjuk meg szezám- vagy köménymaggal.

5

Előmelegített 180 fokos sütőben körülbelül 15 perc alatt elkészül.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4