Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húsféléket 3-4 mm-es csíkokra vágjuk és olvasztott margarinon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott kelkáposztát és tovább pároljuk. Ha kész, megszórjuk a liszttel, ismét lepirítjuk, majd állandó kevergetés mellett, hozzáöntjük a tejszínt. Kevés szerecsendióval, frissen őrölt fehérborssal, sóval ízesítjük. Mindeközben, sós vízben kifőzzük a tésztát. A kész tésztát leöblítjük, jól leszűrjük és összeforgatjuk a már enyhén besűrűsödött szósszal. A tojássárgáját, közvetlenül a tálalás előtt adjuk a tésztához, összeforgatjuk, majd azonnal tálaljuk.