Receptek Levesek Kelbimbó krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
10 dkg bacon szalonna
1 csokor metélőhagyma
30 dkg kelbimbó
10 dkg finomliszt

Leírás

Az olívaolajat felmelegítjük és rárakjuk a felaprított bacont. Hozzáadjuk a felaprított hagymát és megsózzuk. Rárakjuk a kelbimbót és átpároljuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Fűszerezzük és kiforraljuk. Leturmixoljuk és tejszínnel elkeverjük, majd finomra vágott snidlinggel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4