Hozzávalók

3 dl tej
1 csomag vaníliás cukor (+ 1 cs.)
35 dkg porcukor
1 csomag kókuszreszelék
1 üveg rum aroma
20 dkg margarin
5 dkg kakaópor
50 dkg háztartási keksz
2 kanál baracklekvár

Leírás

A darált kekszet 20 dkg porcukorral, 1 cs. vaníliás cukorral, kakaóporral, rumaromával, a lekvárral és a tejjel összedolgozzuk. Kókuszreszelékes deszkán, elnyújtjuk téglalap alakúra. A margarint 15 dkg porcukorral és 1 cs. vaníliás cukorral jó habosra kavarjuk, majd a kókuszreszeléket is belekavarjuk. Rákenjük ezt a krémet a darált kekszes, elnyújtott tésztára, majd a bejglihez hasonlóan felcsavarjuk, jó szorosan. Végeit jól összenyomkodjuk, hogy ne essen szét. Megforgatjuk a kész hengereket kókuszreszelékben, és fóliába csomagolva kifagyasztjuk, majd felszeleteljük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4