Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját a cukorral, kefirrel habosra keverjük (ez elektromos habverővel, max. fokozaton, 3-4 perc). Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsurgatjuk, 1-2 percig tovább keverjük. A lisztet a sütőporral összeforgatjuk, egyharmadát az előzőekre szitáljuk, de még nem keverjük el. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, egyharmadát a masszára kanalazzuk, óvatosan összeforgatjuk. Egy tortaformát margarinnal kikenünk, belisztezünk, és a tésztát rásimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal, kb. 20 perc alatt megsütjük.