Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
3 tojásból piskótát sütünk. Kihűtjük, majd visszarakjuk a kerek tortaformába. 1 pohár kefirt elkeverünk 5 tk. zselatinnal, tűzön fellangyosítjuk, közben keverjük, hogy a zselatin elolvadjon. (Forralni nem szabad!) A másik pohár kefirt, hidegen elkeverjük a 3 cs. vaníliás cukorral, a citromlével, a rummal és a porcukorral. A kihűlt zselatinos kefirrel összekeverjük. A 2 pohár tejszínt felverjük, a kefirrel összekeverjük. A masszát ráöntjük a tortára, és hűtőszekrénybe tesszük. Amikor megdermed, frissen újra felverünk 2 dl tejszínt, és habzsákból a tortára nyomjuk, majd megszórjuk kakaóval.