Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál szárított kakukkfű
1 csipet szárított majoranna
1 pohár kefir
3 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 csipet ételízesítő
4 darab kacsacomb
1 kk Piros arany

Leírás

A hagymát, fokhagymát lereszeljük, simára keverjük a kefirrel, az olajjal és a paradicsompürével. Sóval, borssal, kakukkfűvel, késhegynyi majoránnával, ételízesítővel, piros arannyal ízesítjük, majd jól összekeverjük. A páclébe helyezzük az előkészített combokat és lefedve, 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap tepsibe rakjuk, a páclét ráöntjük és fólia alatt, 75 percig pároljuk, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4