Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Előételek Hideg előételek Kaszinótojás borssal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 darab tojás
1 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál mustár

Leírás

Ez egy ismert recept, de házilag sokkal jobb mint a bolti. A tojást keményre főzzük, hagyjuk kihűlni a vízben hogy jól elváljon a héja. Megpucoljuk és úgy vágjuk félbe, hogy utána a krémet vissza tudjuk tölteni. Mindig van selejt, de sebaj, abból lehet tojáskrém szendvicsre. A tojássárgáját villával összetörjük, őrölt fekete borssal, sóval, mustárral, tejföllel és majonézzel ízesítjük, hogy krémes állagú legyen. (Ne legyen híg!) Ezután visszatöltjük egy késsel a tojásfehérjébe, majd vagy kukoricasalátára, vagy a selejt tojásból készített tojássalátára helyezzük. Nem mindenki szereti, de néha leöntöm egy aszpikos réteggel, így jobban eláll. Ez nem más, mint egy húsleveskockát és sót feloldok vízben, hozzákeverek kis tejfölt, majd aszpikkal besűrítem. Az előzőleg hűtőben lehűtött tojásokra öntve, gyorsan megdermed és szebb lesz. A tojásokat petrezselyemlevéllel, vagy sajtkrém/pirosarany virágokkal lehet díszíteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4