Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vöröshagymát lereszeljük, a karfiol apró rózsákra szedjük, a zöldségeket karikára vágjuk, a krumplit apró kockára vágjuk, olajon kevés vízzel megpároljuk Ha a zöldségek megpuhultak hozzá adunk 1ek lisztet, és a pirospaprikát, hozzá adjuk a zöld petrezselymet és felengedjük 2 l vízzel. Megvárjuk, még felforr. Majd a tejföl elkeverjük csomómentesen a lisztel és a leveshez adjuk. Ha még egyet forrt tálalhatjuk az előre kifőzött levesbetéttel. Ízletes laktató levest kapunk Megjegyzés : én a levestésztát mindig külön főzöm ki, hogy elálljon a levesem. Mert ha másnapra is marad akkor a levestésztától megsavanyodhat.