Receptek Levesek Karfiolleves répával és hagymával

Hozzávalók

1 darab tojás
1 kanál finomliszt
1 dl tejföl
2 darab húsleveskocka
1 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 szál fehérrépa
1 fej karfiol

Leírás

A hagymát apróra vágom, egy kevés olajban megpirítom a kockára vágott zöldségekkel együtt. Felengedem másfél liter vízzel, beleteszem a kis rózsákra szedett karfiolt, hozzáadom a húsleveskockát, fűszerezem borssal, Vegetával. Megfőzöm, ha már puha, a tejfölből, lisztből és a petrezselyemből habarást készítek, és a leveshez öntöm. A tojásból, lisztből, petrezselyemből galuskát készítek, és a levesbe szaggatom. Ha mind feljött a tetejére, leveszem a tűzről.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4