Receptek Gyerekmenü Főételek Karfiol pörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 darab zöldpaprika
1 kk őrölt pirospaprika
80 dkg karfiol

Leírás

Pörköltalapot készítünk hagymával, melybe köménymagot teszünk. Paprikát keverünk hozzá, majd rózsákra szedett karfiolt rakunk, bő vízzel felengedjük, sózzuk. Míg felforr a leve, elkészítjük a nokedlit és forráskor beleszaggatjuk. Mikor elkészül a nokedli, akkorra a karfiol is megpuhul. Ha kész, elzárjuk alatta a hőt és tejfölt keverünk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4