Receptek Levesek Karfiol krémleves

Hozzávalók

800 g karfiol
1 fej vöröshagyma
300 g trappista sajt
750 milliliter víz (vagy levesalap)
250 milliliter tejszín
1 kanál mustár
1 kevés étolaj
1 kevés
1 kevés őrölt fekete bors
1 kevés friss petrezselyem
1 darab bagett

Elkészítés

1

Reszeljük le a sajtot, vágjuk a hagymát apró darabokra, a karfiolt szedjük rózsáira.

2

Hevítsük fel az olajat serpenyőben, pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a karfiolt is és süssük 4 percig.

3

Öntsünk rá vizet vagy levesalapot, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük puhára (kb. 15 perc alatt).

4

Pürésítsük, adjuk hozzá a tejszínt, mustárt, reszelt sajtot, és addig főzzük tovább, míg a sajt meg nem olvad.

5

Pirítsuk meg a kenyeret, olaj nélkül.

6

Tálaljuk a levest a kenyérrel, petrezselyemmel és egy kis reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4