Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Reszeljük le a sajtot, vágjuk a hagymát apró darabokra, a karfiolt szedjük rózsáira.
Hevítsük fel az olajat serpenyőben, pároljuk üvegesre a hagymát. Adjuk hozzá a karfiolt is és süssük 4 percig.
Öntsünk rá vizet vagy levesalapot, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük puhára (kb. 15 perc alatt).
Pürésítsük, adjuk hozzá a tejszínt, mustárt, reszelt sajtot, és addig főzzük tovább, míg a sajt meg nem olvad.
Pirítsuk meg a kenyeret, olaj nélkül.
Tálaljuk a levest a kenyérrel, petrezselyemmel és egy kis reszelt sajttal.