Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az apróra vágott hagymát és a felszeletelt zellerszárakat vajon, néhány percig pároljuk. Hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a babérleveleket, a kakukkfüvet, mustárt és felöntjük a csirke alaplével. Felforraljuk és alacsonyabbra véve a lángot, addig főzzük, míg a karfiol megpuhul. Botmixer segítségével pépesítjük, hozzáadjuk a tejfölt, majd sóval és borssal ízesítjük. Végül újra felforraljuk a levest, majd azonnal tálaljuk: Tányérokba merjük és levesgyönggyel tálaljuk. Keverhetünk bele, finomra vágott snidlinget.