Receptek Saláták Karalábé saláta

Hozzávalók

5 dkg vaj (vagy olívaolaj)
2 dl majonéz (mártás)
4 fej karalábé (friss, gyenge)
1 kanál friss petrezselyem (finomra vágott)

Leírás

A karalábéfejeket megtisztítjuk, majd kockára vágjuk és a felolvasztott vajon (olívaolajon), mindkét oldalukat puhára pároljuk. Kiszedve, hagyjuk kihűlni. Ekkor csipetnyi sóval megszórjuk, majd hideg majonézmártással leöntjük és finomra vágott petrezselyemmel átkeverjük. Néhány órán keresztül, hűtőben pihentetjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4