Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A mézes sütemény nyersanyagait jól összegyúrjuk. Nylon zacskóba, vagy folpack fóliába csomagolva, 1-2 órát hűtőben pihentetjük. Lisztezett nyújtódeszkán 0,5 cm vastagra kinyújtjuk. Sütőpapíros tepsiben, 180 fokos sütőben, aranysárgára sütjük. Ez kb. 10-12 perc. Papírostól kivesszük a tepsiből, majd hűtjük. Ha kihűlt, cukormázzal, színes gyönggyel, cukordrazséval díszítjük a mutatós, karácsonyi, kis figurákat. A cukormáz készítése nagyon egyszerű: A tojásfehérjét porcukorral és citromlével sűrű krémmé keverjük. Kis papírzsákba téve, ízlésesen megdíszítjük a figurákat.