Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-zöldbabos pulyka

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamell
1 marék szárított kapor
30 dkg fehérbab konzerv
2 kanál finomliszt
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A pulykát vágjuk apró darabokra. A hagymát is aprítsuk fel finomra, és vajon futtassuk meg. Erre rakjuk rá a pulykamellet, és pároljuk meg. Közben a babot forrázzuk le, majd rakjuk rá a pulykamellre, és pirítsuk össze. Fűszerezzük alaposan, és szórjuk meg liszttel. Engedjük fel vízzel, forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. A végén, adjuk hozzá a finomra vágott kaprot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4