Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemellet kinyitogatjuk és sózzuk, borsozzuk. Alaposan megütögetjük. A túrót fűszerezzük, a fokhagymát finomra vágjuk, a kaporral együtt és a túróhoz adjuk. Adunk hozzá egy kevés joghurtot és összekeverjük a tölteléket. A csirkemell szeletekre helyezzük a túrót és szorosan feltekerjük. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk a tekercseket és bő, forró olajban megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró az olaj, mert akkor a közepe nem sül át. A sárga burgonyát párolóedényben megpároljuk, majd összetörjük. Egy csipetnyi sóval és vajjal kihabosítjuk.