Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sertéskarajt nyitott szeletekre vágjuk.Sózzuk és borsozzuk,valamint kikloppfoljuk. Elkészítjük a tölteléket: a túrót kikeverjük a finomra vágott kaporral,zúzott fokhagymával és leheletnyi tejföllel.Sózzuk és borsozzuk. Betöltjük a karaj szeleteket és feltekerjük őket.Megtűzzük fogpiszkálóval mindegyik szeletet. Kevés olajat melegítünk egy serpenyőben és belehelyezzük a roládokat. Megsütjük őket 15 perc alatt. A vajat habzásig hevítjük.Hozzáadjuk a kaprot,majd megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel.Sózzuk és borsozzuk. Köretnek:Riszt,sajtfánkot vagy hasábburgonyát kínálunk.