Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

½ késhegynyi tengeri só
1 kanál extra szűz olívaolaj
½ késhegynyi őrölt fekete bors
2 dl tejszín
2 kk szárított kapor
60 dkg pulykacomb
2 kanál finomliszt

Leírás

A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst és fűszerezzük sóval, borssal és kaporral. A lisztet, vagy keményítőt simára keverjük a tejszínnel és hozzáadjuk a húshoz. Újra hagyjuk felforrni és még 5 percig főzzük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 7ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 7ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 7ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.18.
Rendelj most
4n 7ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4